KommuneKredit er en ganske særlig finansiel virksomhed

Grundlæggende er KommuneKredit en forening. En forening, der er med til at sikre kommuner og regioner mere lokal værdi for borgernes penge. Til glæde for os alle. Dig og mig. Hvad enten vi bor i Nørresundby, Nakskov eller på Nørrebro.

Vi er et af de største finanshuse i Danmark målt på balancen. Men et lille hus når vi tæller hoveder. Hos os får du derfor mulighed for at løfte en bred vifte af opgaver samtidig med, at du vil opleve et nært kollegaskab. Også på tværs af afdelinger og funktioner. Vi understøtter din personlige og faglige udvikling. Og du får rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil. Hvad enten det sker  gennem tværfaglige opgaver og projekter, når du snuser til dine kollegers opgaver gennem sidemandsoplæring, eller når du deltager på interne og eksterne kurser og uddannelser.

I KommuneKredit arbejder vi hybridt. Vi er fleksible, når den enkelte stilling tillader det. For det betyder nemlig noget for os, at planlægningen af arbejdsdagen både fungerer for os og for dig.  

Herunder kan du møde nogle af vores medarbejdere:

Rizwan

Information Security Manager

Rizwan startede sin karriere i KommuneKredit som studentermedhjælper, hvor han supportede sine kollegaer i driften og sikrede, at medarbejdernes IT-udstyr fungerede optimalt.

I dag er Rizwan ansat som Information Security Manager, og hjælper KommuneKredit med at navigere i en verden, hvor IT-kriminalitet er støt stigende. Det er muligheden for at have et stort ansvar, hvor man kan udvikle sig gennem udfordringer, der fik Rizwan til at forsætte i KommuneKredit efter studiet.

 

 

 

Morten

Senior Portfolio Manager & Economist

I 2003 var Morten med til at opstarte rådgivning af vores kunder i forhold til pleje af deres passiver. I dag styrer han vores likviditet fra dag til dag og håndterer vores porteføljepleje. Det er med til at sikre vores kunder lån til lavest mulige omkostninger.

Morten forfatter også nyhedsbrevet ‘Ugentlig Renteinformation’, der giver læserne overblik over bevægelserne i rente- og valutamarkedet.

Janne

Backoffice Specialist - låneadministration

Janne har været ansat hos KommuneKredit siden 2008. Hun har gennem tiden haft forskellige ansvarsområder og løst mange varierende opgaver i vores Backoffice-funktion. 

I dag bruger Janne det meste af sin arbejdstid på at opgøre den daglige likviditet, lave afstemninger med banken, håndtere kunde- og låneadministrationen samt deltage i aktuelle projekter. Janne er på den måde med til at sikre, at kunderne altid får det, de har brug for, på det rigtige tidspunkt. 

KommuneKredit
Kultorvet 16 - 1175 København K
Telefon: 3311 1512
E-mail: kk@kommunekredit.dk
Web: www.kommunekredit.dk