På vej mod en karriere i KommuneKredit

Indrømmet. Navnet KommuneKredit siger dig måske ikke så meget. Men hvad gør det, når det vi er sat i samfundet for, er både spændende og relevant?

Vi gør nemlig en stor forskel for landets kommuner og regioner, når vi rådgiver om finansieringen af deres projekter. Store som små. Til de lavest mulige omkostninger. På lige vilkår for alle – i hele landet.  Det lyder højtflyvende. Men bare rolig – vi er helt nede på jorden i vores måde at arbejde på. 

Se filmen om KommuneKredit
Jeg er simpelthen så positivt overrasket over den måde mine nye kolleger har taget imod mig. Overalt bliver jeg mødt med smil og åbne arme. 
Bo Axelsen
Senior kunderådgiver

Klare værdier

KommuneKredits værdier er limen, der binder vores vision, mission og kultur sammen. Og de hjælper med at vise fælles retning i hverdagen.

KLAR - sådan sammenfatter vi kort og godt vores værdier, for vi er Kompetente, Løsningsorienterede, Ansvarlige og Rummelige. Vi er med andre ord KLAR til forandringer, samarbejde og til at levere gode løsninger til vores kunder og investorer. Og en transparent organisation, der er ligetil. Og til for vores kunder.
 

Dyk ned i vores værdier
På retorikstudiet lærer vi meget om hensigtsmæssig kommunikation, og den viden bruger jeg, når jeg skriver tekster til både kunder og kolleger. Derfor er der et godt samspil mellem mit studie og KommuneKredit, hvor jeg får specialviden fra begge verdener.
Frederik Willemoes
Communications assistant

Transformation skaber fremtidens KommuneKredit

Vores kunder, investorer og medarbejdere skal se os som et attraktivt og konkurrencedygtigt valg. Derfor er vi i fuld gang med at fremtidssikre KommuneKredit: Vi vil forbedre kundernes oplevelse af at samarbejde med os om finansiering. For at kunne det, skal vi i højere grad udnytte vores eget potentiale og de muligheder, der ligger i den digitale omstilling. Vi har også en ambition om at understøtte den bæredygtige omstilling. Og fastholde en stram risikostyring og tætte relationer til investorer, kunder og øvrige samarbejdspartnere. Samlet set kræver det blandt andet et solidt IT-fundament og en mere simpel IT-arkitektur. Og ikke mindst evnen til at fastholde, udvikle og tiltrække de rigtige medarbejdere. Vi er godt på vej med transformetionen, men ikke i mål endnu.

KommuneKredit
Kultorvet 16 - 1175 København K
Telefon: 3311 1512
E-mail: kk@kommunekredit.dk
Web: www.kommunekredit.dk