Din vej til KommuneKredit

Har du søgt job hos os? Eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvad der skal til for at blive ansat hos os? Så læs mere om, hvordan din vej til KommuneKredit kan se ud.

Det betyder noget for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du søger job hos os. Det er også vigtigt for os, at vi ansætter de helt rigtige medarbejdere. Derfor tilpasser vi hver rekruttering til den enkelte ledige stilling og det konkrete behov, vi har. Det betyder, at vi nogle gange slår en ledig stilling op på vores hjemmeside og relevante jobportaler, mens vi andre gange får hjælp af et rekrutteringsbureau. Af og til har vi også fået nye medarbejdere via uopfordrede ansøgninger eller via vores medarbejderes netværk. 

Processen kort fortalt

 

 

Om faserne i rekrutteringsprocessen

Ansøgning
Uanset hvordan du søger en stilling i KommuneKredit, skal du altid oprette dig i vores rekrutteringssystem, Emply. På den måde sikrer vi, at vi passer godt på dine personoplysninger og behandler dem i overensstemmelse med GDPR-reglerne.

1. samtale
Er du en af de kandidater, som vi inviterer til en samtale, kan du forvente at møde et ansættelsesudvalg. Udvalget består typisk af den leder, der ønsker at rekruttere en medarbejder, den HR-ansvarlige samt en medarbejder fra teamet eller afdelingen. Til samtalen får du en introduktion til jobbet og KommuneKredit, ligesom du får mulighed for at præsenterer dig og fortælle os, hvorfor du har søgt en stilling hos os, og hvilke relevante kvalifikationer og erfaring, som du har med dig.

2. samtale
I langt de fleste rekrutteringsforløb inviterer vi én til tre kandidater til en anden samtale, hvor vi går mere i dybden i forhold til såvel opgaver og ansvar i stillingen som kandidaternes personlige og faglige profil.

Test
Inden anden samtale vil bede dig udfylde en person- og logiktest, som vi sammen dykker ned under 2. samtale.

Referencer
Er du den kandidat, som vi gerne vil tilbyde at ansætte, har vi brug for at du oplyser to referencer, som vi må kontakte. Den ene af disse referencer skal som udgangspunkt være én af dine tidligere ledere.

Ansættelse
Når dine referencer har bekræftet det indtryk, vi har fået af dig fagligt såvel som personligt, vil du inden for få dage få tilsendt en ansættelseskontrakt.

Når du og vi har underskrevet ansættelseskontrakten, begynder vi at forberede et onboardingforløb for dig. Det skal sikre, at du kommer bedst muligt ombord i KommuneKredit. Og så glæder vi os ellers bare til at tage imod dig på din første arbejdsdag.

Afslag
Har du søgt en ledig stilling, men er du ikke en af de kandidater, vi inviterer til samtale, modtager du et skriftlig afslag. Her forsøger vi så vidt muligt at begrunde, hvad vi har lagt vægt på, da vi udvalgte de kandidater, som vi har inviteret til samtale. På den måde håber vi at give dig indblik i, hvorfor vi har valgt at gå videre med andre kandidater end dig. Hvis du ikke får tilbudt en stilling efter at have været til første eller anden samtale, ringer den rekrutterende leder dig op og giver dig en individuel begrundelse for afslaget.  

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Udviklingsdirektør Søren Mortensen ved at ringe 3369 7625 eller sende en mail til smo@kommunekredit.dk

KommuneKredit
Kultorvet 16 - 1175 København K
Telefon: 3311 1512
E-mail: kk@kommunekredit.dk
Web: www.kommunekredit.dk