Ambitiøs Senior Risk Manager/Risk Manager til KommuneKredit

Har du en stærk faglig profil indenfor finansiering, økonomi, matematik eller lignende? Og har du interesse og forudsætninger for at arbejde med finansielle instrumenter, risici og ikke mindst sikre optimal sammensætning af vores balance på DKK 240 mia.kr.? Så har vi en enestående mulighed til dig som Senior Risk Manager/Risk Manager i en stilling, som vi tilpasser dine kvalifikationer og erfaring.

KommuneKredit er en stor finansiel aktør på det danske marked. Vores kunder er kommuner og regioner m.fl., som vi bistår med finansiering af infrastruktur, anlægsprojekter og grøn omstilling. Fundingen henter vi på de internationale kapitalmarkeder, mens derivater hjælper os med at binde udlån og funding sammen.

Din rolle i KommuneKredit
KommuneKredit har store ambitioner om at være blandt de bedste på risiko- og analyseområdet, og du skal være med til at flytte os. Som Risk Manager bliver du en del af et stærkt fagligt miljø i KommuneKredit i en yderst kompetent og erfaren Risiko & Balanceafdeling.

Afdelingen spiller en helt central rolle i virksomheden og samarbejder på tværs af hele organisationen. Afdelingen er endvidere en fast og hyppig sparringspartner for direktionen og er derfor også meget tæt på væsentlige forretningsmæssige beslutninger.

I Risiko & Balance har vi bl.a. ansvaret for operationel risiko, finansiel risiko, likviditetsrisiko, værdiansættelse af derivater. Vi arbejder tæt sammen med vores Finansafdeling (Treasury) bl.a. i forbindelse med optimering af vores balance på ca. 240 mia.kr.

Vi er p.t. 11 medarbejdere i afdelingen, der alle har stor ekspertise indenfor vores ansvarsområde samt erfaring fra forskellige finansielle virksomheder. Som vores nye kollega vil du få en unik mulighed for at fordybe dig i særlige områder og samtidig lære om en finansiel virksomhed front-to-back. Herudover vil du især skulle beskæftige dig inden for områderne finansiel risiko, likviditetsrisiko, værdiansættelse af derivater og balanceoptimering.

Eksempler på din opgaver
 • Udvikling af KommuneKredits finansielle risikostyring
 • Beregning og overvågning af KommuneKredits finansielle risici og relevante nøgletal
 • Arbejde med markedsrisiko, modpartsrisiko, likviditetsrisiko og solvens
 • Korrekt prissætning af lån via Fund Transfer Pricing-model
 • Prisfastsættelse af derivater
 • Optimal fundingstrategi og balancesammensætning
 • Opretholdelse af høj kredit-rating og dialog med rating-bureauer
 • Deltage i og styre diverse tværgående projekter
Dine kvalifikationer
 • Du er cand.scient.oecon, cand.merc.fir, cand.merc.mat, cand.polit, cand.oecon eller lignende.
 • Du har erfaring med de finansielle markeder som risk manager, treasury analytiker, front office treasury eller lignende funktion.
 • Du er løsningsorienteret, proaktiv, trives med forskelligartede opgaver og tager ansvar.
 • Du har interesse for data og analyser.
 • Du har erfaring med regulatoriske nøgletal som LCR, NSFR og solvens.
 • Du har stort kendskab til prisfastsættelse af derivater, herunder igangværende udfasning af Ibor-satser.
 • Det er herudover et plus, hvis du har erfaring med Adaptiv, SQL og/eller PowerBI
Det forventes, at du kan være med til at løfte afdelingens faglighed til et endnu højere niveau, indgå i KommuneKredits projektmodel og bidrage til fortsat professionalisering af vores virksomhed. Til gengæld tilbyder vi god sparring med meget kompetente kollegaer og mulighed for at påvirke forretningen.

En fremtid i KommuneKredit
Som medarbejder i KommuneKredit er du garanteret et spændende og udfordrende job i en mindre organisation. Du får hurtigt ansvar for og indflydelse på dine egne opgaver – og rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Derudover kan du se frem til at blive en del af en organisation, hvor vi blandt andet
 • er gode til at bringe vores faglighed i spil og bruge vores specialviden
 • har fokus på, at vi altid skal kunne stå på mål for, det vi gør
 • vil hinanden det bedste og spiller hinanden gode.
Vores kontor på Kultorvet i hjertet af København danner den primære ramme om vores hverdag; dog arbejder vi lige nu fortrinsvist hjemmefra på grund af corona. Vi er fleksible i forhold til at få arbejdstid og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Er du interesseret?
Kan du se dig selv i rollen som Senior Risk Manager/Risk Manager hos os, så ser vi frem til at modtage din ansøgning via linket på denne side. Vi tager imod ansøgninger til og med 15. februar 2021 – men vi holder samtaler løbende. Vil du vide mere om jobbet eller KommuneKredit, kan du kontakte Risiko- og Balancedirektør Jonas Toft Månsson på telefon 3369 7689.
____________

Om KommuneKredit
KommuneKredit er kommuner og regioners kreditforening. I mere end 120 år har vi været bindeleddet mellem global finansiering og kommunale og regionale udlån i Danmark. På den måde har vi været med til at understøtte udviklingen af det, vi i dag kender som det danske velfærdssamfund.

KommuneKredit er grundlagt som en forening, hvor medlemmerne – de danske kommuner og regioner – hæfter solidarisk for vores forpligtelser. KommuneKredit skal ikke give overskud, og vi låner penge ud på lige vilkår for alle vores kunder, uanset postnummer.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:15-02-2021
Kontaktperson:Risiko & Balancedirektør
Jonas Toft Månsson
Tlf. 3369 7689
Beliggenhed:Kultorvet 16, 1175 København K
KommuneKredit
Kultorvet 16 - 1175 København K
Telefon: 3311 1512
E-mail: kk@kommunekredit.dk
Web: www.kommunekredit.dk
Powered by Emply